Yes! We zijn volledig open!  Er gelden nog wel voorzorgsmaatregelen, zodat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan sporten. Samen letten we op onze gezondheid. Volg hier alle informatie omtrent Fitpoint in de corona tijd.

Fitness
In de fitness kun je vrij trainen. Je hoeft niet van te voren te reserveren.  Als je komt sporten verklaar je het volgende:
-Er is geen covid-19 bij je vastgesteld in de afgelopen 7 dagen en je bent niet in contact geweest met iemand die is gediagnostiseerd met of symptomen vertoont van covid-19 in de afgelopen 7 dagen
-Je hebt geen van de volgende (milde) klachten: verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts
-Je hebt geen huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten

eGym
Ben je al een tijdje niet komen eGymmen? Start je workout dan met een nieuwe krachtmeting! Wij helpen je hierbij graag. Als je verzekerd wilt zijn van een plekje op de eGym, dien je van te voren een reservering te maken.

Fitness op het terras 
Wil je liever buiten sporten? Dat blijft bij ons mogelijk! Ons buitenterras staat vol met krachttoestellen en cardio apparatuur. Je kunt een volwaarde training doen in de buitenlucht, terwijl je wel droog onder een overkapping staat!

Groepslessen

Groepslessen geven we zowel binnen als in de buitenlucht! In de buitenlucht sta je wel altijd droog onder een afkapping!  Leef je weer lekker uit in een BBBB, Cycle workout, Xcore, Burn, Zumba, Pump, Steps of een body & mindles!  Ook al sta je buiten, je staat wel altijd droog onder een afkapping! Zie hier het lesrooster of ga naar www.fitpointzoetermeer.nl/rooster

Onze groepsleszalen binnen beschikken over luchtreinigers met HEPA-filters! Hiermee worden pollen, fijnstof, toxische stoffen en ziektekiemen voor 99,97% uit de lucht verwijderd.

Als je verzekerd wilt zijn van een plekje, dien je van te voren een reservering te maken voor je groepsles naar keuze.

Vrij fietsen in zaal 2
We geven weer cycle workouts onder begeleiding van een instructeur. Om de lessen heen kun je heel de dag door individueel spinnen!  Download de ICG app en volg een van de vele workouts!

Kinderopvang
Elke doordeweekse dagen staan onze crèche leidsters weer voor je kleintjes klaar! Reserveer telefonisch een plekje.

Voedingsadviezen
Kun jij na de lockdown wel wat voedingsadviezen gebruiken? Plan een afspraak in met een van onze voedingsconsulenten!

Horeca
Wil je na het sporten gezellig kletsen met je sportmaatje? Je bent weer meer dan welkom in ons  sportcafé!

Kleedkamers
 Onze kleedkamers & douches zijn ook weer open! Geef elkaar hier de ruimte, zodat een veilige afstand gewaarborgd blijft.