Ook al moeten wij onze deuren binnen tot nader order gesloten houden i.v.m. de corona crisis, dat neemt niet weg dat je bij ons wel aan je gezondheid kunt werken!  We houden je fit met online lessen, voedingsadviezen en trainingsschema’s. En daarnaast hoef je fitness niet helemaal te missen: wij bieden buitensporten aan! Binnen sporten is nog steeds niet toegestaan, maar buiten in groepjes van maximaal 4 personen (exclusief instructeur) wel. Er mogen meerdere groepjes naast elkaar actief zijn, zolang de ‘bubbels’  gehandhaafd blijven. In alle gevallen wordt de afstand van 1,5 meter tussen sporters aangehouden.

Fitness op het terras
Ons buitenterras staat vol met krachttoestellen en cardio apparatuur. Je kunt een volwaarde training doen in de buitenlucht, terwijl je wel droog onder een overkapping staat!  

Groepslessen in bubbels van 4 personen
Leef je weer lekker uit in een BBBB, Xcore, Burn, Zumba, Pump of Steps les! We geven in de buitenlucht groepslessen in bubbels van 4 personen! 

Functionele training op de parkeerplaats
Een instructeur biedt een training aan waarbij je je hele lichaam traint, zonder gebruik van machinale toestellen. Je werkt met kettle bells, power bags, springtouwen en nog veel meer. Wij passen de training aan op ieders niveau. We werken ook hier in ‘bubbels’ van 4 personen en deze bubbels blijven continue gehandhaafd.

Cardiozone
Je kunt een plek reserveren in de cardiozone op onze parkeerplaats. Hier kun je aan de slag met een crosstrainer, loopband of fiets! Je staat droog, maar toch in de buitenlucht!

Spinningzone
Je kunt een plek reserveren in de spinningzone reserveren. In de tent hebben wij een zone ingericht met 2 spinning fietsen. Wil je buitenfietsen, maar wel droog blijven als het regent? Dan is dit iets voor jou! Download de ICG app en volg een van de vele workouts!

Bootcamp
6x per week bieden we bootcamp lessen aan! Cardio & kracht oefeningen worden afgewisseld en na 45 minuten heb je alles uit een training gehaald!

Personal training buiten
Heb jij je abonnement door laten lopen of wil je hem alsnog laten doorlopen? Dan heb je ook een tegoed voor personal training. Een afspraak maken gaat via 079 3311724.

 

Zodra wij weer volledig open mogen gelden de onderstaande maatregelen. We voldoen aan de eisen van het Protocol Verantwoord Sporten dat door het RIVM is goedgekeurd. Hierdoor kun je bij ons in een gecontroleerde en veilige omgeving sporten. Naast het binnensporten bieden we ook buitensport activiteiten aan.

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus
Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij je veilig begeleiden.
-Blijf thuis als jij of iemand in jouw huis een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)
–Kom op afspraak of met een reservering via de Sportivity app naar de club.
-Je kunt 5 minuten voor de afgesproken starttijd naar de club komen.
-Bij binnenkomst in ons centrum dien je gebruik te maken van de desinfecterende gel.
-Houd 1,5 meter afstand met andere sporters en onze medewerkers
-Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht
-Onze kleedkamers en douches mogen we helaas nog niet openen. De lockers in de kleedkamers kun je wel gebruiken.
-Desinfecteer de apparatuur wanneer je klaar bent met de oefening.  Vind jij het prettig om het toestel ook voorafgaand schoon te maken, is dit natuurlijk altijd goed.
-Het dragen van een mondkapje is vooralsnog verplicht. Tijdens het sporten mag ie af.

Reserveren
Reserveren is verplicht voor fitness, eGym en groepslessen. Je kunt via de Sportivity app een tijdsblok reserveren. Je kunt drie sportmomenten per week reserveren. Houd je app in de gaten voor het actuele rooster. Je kunt na het uitvoeren van een gezondsheidscheck op je app 72 uur van te voren reserveren. Als je een sportactiviteit wilt reserveren, klik op ‘Reserveringen’, ‘Nieuwe reservering maken ‘, selecteer de gewenste dag en workout en klik op ‘Inschrijven voor deze reservering’ en bevestig. Via de app kun je een reservering ook weer annuleren. Heb je gereserveerd, maar kun je toch niet? Dan kun je uiterlijk 1 uur voor aanvang van je reservering annuleren. Zo kunnen wij iemand anders nog blij maken en gaat het ook niet van jouw sporttegoed van die week af.

Fitness
In de fitness geldt eenrichtingsverkeer. Volg de looproutes. We bieden op het terras een buitengym aan.

eGym
De pauzes tussen de oefeningen is verlengd, waardoor het schoonmaken na gebruik van ieder toestel mogelijk is.

Crèche
Je kunt 72 uur van te voren telefonisch een plekje reserveren voor je kindje, mits je kindje geen gezondsheidsklachten heeft.