Yes! Sportscholen mogen vanaf 19 mei de deuren weer openen! We bieden het volgende weer aan:

-Fitness
Je kunt een tijdsblok reserveren van 1,5 uur en weer lekker aan de slag gaan!  Je kunt vanaf maandag 7 juni 4x per week een sportmoment reserveren via de app. Als je vaker wilt, kun je een uur voor aanvang telefonisch je sportmoment reserveren. En om iedereen zo veel mogelijk te kunnen laten starten, zijn onze openingstijden tijdelijk uitgebreid! We openen de deuren van maandag tot en met zaterdag om 07:00 uur. De weekenden sluiten we niet om 16:00 uur, maar om 18:00 uur! 

Fitness op het terras 
Ons buitenterras staat vol met krachttoestellen en cardio apparatuur. Je kunt een volwaarde training doen in de buitenlucht, terwijl je wel droog onder een overkapping staat!

-Groepslessen

Groepslessen geven we vanaf maandag 7 juni zowel binnen als in de buitenlucht! In de buitenlucht sta je wel altijd droog onder een afkapping!   Leef je weer lekker uit in een BBBB, Cycle workout, Xcore, Burn, Zumba, Pump, Steps of een body & mindles!  Ook al sta je buiten, je staat wel altijd droog onder een afkapping! Zie hier het lesrooster of ga naar www.fitpointzoetermeer.nl/rooster

Cardiozone
Wil je liever buiten werken aan je conditie? Je kunt een plek reserveren in de cardiozone op onze parkeerplaats. Hier kun je aan de slag met een crosstrainer, loopband of fiets! Je staat droog, maar toch in de buitenlucht!

Vrij fietsen in zaal 2
Vanaf 7 juni geven we weer cycle workouts onder begeleiding van een instructeur. Om de lessen heen kun je heel de dag door individueel spinnen! Je kunt een plek reserveren in de spinningzaal.  Download de ICG app en volg een van de vele workouts!

Kinderopvang
Elke doordeweekse dagen staan onze crècheleidsters weer voor je kleintjes klaar! Reserveer telefonisch een plekje.

Voedingsadviezen
Kun jij na de lockdown wel wat voedingsadviezen gebruiken? Plan een afspraak in met een van onze voedingsconsulenten!

Horeca
Wil je na het sporten gezellig kletsen met je sportmaatje? We bieden koffie-to-go aan en bij mooi weer openen we ons terras! Vanaf 5 juni ben je ook weer binnen in ons sportcafé welkom! 

Kleedkamers
Vanaf maandag 7 juni zijn onze kleedkamers & douches ook weer open!