Naar aanleiding van de persconferentie moeten wij onze deuren tot 9 februari sluiten. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om een veilige sportplek te kunnen creëren. En dat is gelukt, mede dankzij jullie. Sinds de heropening van de fitness op 1 juli is er bij geen enkele club een besmettingsbron of brandhaard van een uitbraak ontstaan.  Echter neemt de druk op de zorg steeds verder toe. Wij kunnen daarom ook niks anders dan ons bij het besluit neer leggen de fitness te sluiten.  

Wij blijven optimistisch en wij hopen jij ook! Want de overheid is het belang van sporten gelukkig gaan inzien. Wij gaan er daarom vanuit dat wij straks niet als laatste, maar juist als een van de eerste weer open mogen en wij jullie op 9 februari weer kunnen ontvangen!  In de tussentijd blijven we je fit houden met online lessen, voedingsadviezen en trainingsschema’s. Daarnaast bieden we vanaf 14 januari buiten sporten aan. Binnen sporten is nog steeds niet toegestaan, maar buiten in groepjes van maximaal 2 personen (exclusief instructeur) wel. Er mogen meerdere groepjes naast elkaar actief zijn, zolang de ‘bubbels’ van 2 gehandhaafd blijven (groepslessen zijn nog steeds verboden). In alle gevallen wordt de afstand van 1,5 meter tussen sporters aangehouden.

Fitness op het terras
Het terras hebben we ingedeeld in zones. Elke zone is ingericht om een volwaardige training te kunnen doen op fitness toestellen. In elke zone kunnen 2 personen trainen. Reserveer je sportmoment via de Sportivity app!

Functionele training op de parkeerplaats
Een instructeur biedt een training aan waarbij je je hele lichaam traint, zonder gebruik van machinale toestellen. Je werkt met kettle bells, power bags, springtouwen en nog veel meer. Wij passen de training aan op ieders niveau. We werken ook hier in ‘bubbels’ van 2 personen en deze bubbels blijven continue gehandhaafd. Reserveer je sportmoment via de Sportivity app.

Personal training buiten
Heb jij je abonnement door laten lopen of wil je hem alsnog laten doorlopen? Dan heb je ook een tegoed voor personal training. Een afspraak maken gaat via 079 3311724.

Zodra wij weer volledig open mogen gelden de onderstaande maatregelen. We voldoen aan de eisen van het Protocol Verantwoord Sporten dat door het RIVM is goedgekeurd. Hierdoor kun je bij ons in een gecontroleerde en veilige omgeving sporten. Naast het binnensporten bieden we ook buitensport activiteiten aan.  

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus
Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij je veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.
-Blijf thuis als jij of iemand in jouw huis een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)
-Per 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijden het sporten mag ie af
-Bij binnenkomst in ons centrum ben je verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel
-Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht. We lenen geen handdoeken uit i.v.m. veiligheid van ons personeel
-Houd minimaal 1,5 meter afstand met andere sporters en onze medewerkers
-Fysiek contact is verboden
-Zorg ervoor dat je je ledenpas altijd bij je hebt en klaar hebt om te gebruiken om opstoppingen te voorkomen bij de poort
-Onze kleedkamers en douches zijn gesloten. Het is niet mogelijk spullen in bewaring te geven, zoals sleutels of telefoons achter de balie
-Desinfecteer de apparatuur wanneer je klaar bent met de oefening, ook al draag je handschoenen
-Betalingen zijn alleen mogelijk via contactloos betalen
-Volg de instructies van onze medewerkers te allen tijden op
-Vergeet niet voordat je het pand verlaat om uit te checken met je ledenpas. Houd ook bij het verlaten van onze club voldoende afstand tot andere sporters.

Reserveren
Reserveren is verplicht voor fitness, eGym en groepslessen. Je kunt via de Sportivity app een tijdsblok reserveren. Je kunt drie sportmomenten per week reserveren. Houd je app in de gaten voor het actuele rooster. Je kunt na het uitvoeren van een gezondsheidscheck op je app 72 uur van te voren reserveren. Als je een sportactiviteit wilt reserveren, klik op ‘Reserveringen’, ‘Nieuwe reservering maken ‘, selecteer de gewenste dag en workout en klik op ‘Inschrijven voor deze reservering’ en bevestig. Via de app kun je een reservering ook weer annuleren. Heb je gereserveerd, maar kun je toch niet? Dan kun je uiterlijk 1 uur voor aanvang van je reservering annuleren. Zo kunnen wij iemand anders nog blij maken en gaat het ook niet van jouw sporttegoed van die week af.

Fitness
In de fitness geldt eenrichtingsverkeer. Volg de looproutes. We bieden op het terras een buitengym aan.

eGym
De pauzes tussen de oefeningen is verlengd, waardoor het schoonmaken na gebruik van ieder toestel mogelijk is.

Crèche
Je kunt 72 uur van te voren telefonisch een plekje reserveren voor je kindje, mits je kindje geen gezondsheidsklachten heeft.