Wat is Personal Training?

Als clublid krijgt u natuurlijk al begeleiding bij het fitnessprogramma, niet alleen in de beginfase, maar ook daarna. Waarin zit dan het verschil met Personal Training? Er zijn enkele belangrijke verschillen:

-Een Personal Trainer is alleen met zijn of haar klant bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 of in duo. Tijdens de sessie gaat alle aandacht naar de klanten in de sessie. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een instructeur doorgaans de beperkte tijd moet verdelen over een grote hoeveelheid leden.
-Vele Personal Trainers beschikken over bijzondere kwaliteiten die u nog sneller en beter helpen bij het bereiken van gezondheids- en fitheidsdoelen.
-Een Personal Trainer doet vaak andere oefeningen, vaak functionele trainingen.

Jorn, Personal Trainer bij Fitpoint: ‘Ik ben 25 jaar oud. Van kleins af aan heb ik al affiniteit met sport. Tijdens mijn opleiding sport en bewegen heeft het helpen van mensen op één gestaan. Hier heb ik de eerste stappen naar personal training gezet. Ik heb de opleiding afgerond en onder andere NASM (National academy of sports) en Fitvak A behaald. Onlangs ben ik bezig geweest met het behalen van Fitvak B.  Door mijn kennis, eigen vaardigheid en ervaring effectief toe te passen kan ik maatwerk leveren.  Graag zou ik met u de uitdaging aan willen gaan om zo uw doelen te behalen. Plezier, mogelijkheden en interesses staan hierbij centraal. Samen komen wij tot een plan waarbij het beste van u naar boven komt!’

Voordat u met een Personal Trainer aan de slag gaat vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Uw doelstelling wordt besproken en na het gesprek weet u wat u kunt verwachten. Zo merkt u ook gelijk of er een goede klik is.  Daarna kunt u voor slechts €20 op een laagdrempelige manier kennis maken met fitnessen met een Personal Trainer. Hij legt in 45 minuten uit welke oefeningen geschikt zijn voor uw doelen. Bent u na de introductietraining enthousiast, dan kunt u direct een afspraak maken om te starten met PT. U kunt rittenkaart kopen voor Personal Training of u kunt een heel Personal Training Traject van 8 weken in te gaan, inclusief voedingsadviezen van een BGN gewichtsconsulent, welke ook nog eens gedeeltelijk vergoed kan worden via de aanvullende zorgverzekering. 

Heeft u interesse in een introductiesessie Personal Training? Ga naar www.fitpointzoetermeer.nl/proefweken. U sport de eerste 2 weken gratis en kunt tijdens de proefweken aan de slag met een Personal Trainer!