Wat is Personal Training?

Als clublid krijg je begeleiding bij het fitness, niet alleen in de beginfase, maar ook daarna. Waarin zit dan het verschil met Personal Training? Er zijn enkele belangrijke verschillen:

-Een Personal Trainer is alleen met zijn of haar klant bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 of in duo. Tijdens de sessie gaat alle aandacht naar de klanten in de sessie. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een instructeur doorgaans de beperkte tijd moet verdelen over een grote hoeveelheid leden.
-Vele Personal Trainers beschikken over bijzondere kwaliteiten die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van gezondheids- en fitheidsdoelen.
-Een Personal Trainer doet vaak andere oefeningen, vaak functionele trainingen.

Voordat je met een Personal Trainer aan de slag gaat vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Je doelstelling wordt besproken en na het gesprek weet je wat je kunt verwachten. Zo merk je ook gelijk of er een goede klik is.  Daarna kun je voor slechts €20 op een laagdrempelige manier kennis maken met fitnessen met een Personal Trainer. Hij legt in 45 minuten uit welke oefeningen geschikt zijn voor jouw doelen. Ben je na de introductietraining enthousiast, dan kun je direct een afspraak maken om te starten met PT. Je kunt een rittenkaart kopen voor Personal Training of je kunt een heel Personal Training Traject van 8 weken in gaan, inclusief voedingsadviezen van een BGN gewichtsconsulent, welke ook nog eens gedeeltelijk vergoed kan worden via de aanvullende zorgverzekering.

Interesse in kennismaking met Personal Training? Ga naar www.fitpointzoetermeer.nl/rondleiding.