Werk aan uw gezondheid in een sociaal netwerk en verbeter uw immuunsysteem in een omgeving waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt!

Juist nu is het de beste tijd om te starten met bewegen! Bewegen is het beste medicijn tegen het coronavirus. Bewegen draagt bij aan een goede gezondheid,  versterkt het immuunsysteem en is een uitlaatklep in deze moeilijke tijd.  Tevens voelen veel senioren zich nu somber, eenzaam of gespannen. Bewegen is dan een goede oplossing! Doordat er een gelukshormoon wordt aangemaakt tijdens bewegen heeft het een gunstig effect bij neerslachtige gevoelens.

Daarom is het aanbod 55+ groepslessen uitgebreid! Alle 55+ groepslessen staan in het teken van lekker in beweging komen, werken aan de gezondheid en er is tijd om gezellig te kletsen! Er wordt altijd rekening gehouden met blessures en eventuele beperkingen.

Nieuw :
-Dinsdag 10:00 uur 55+ Spinning
45 minuten op herkenbare muziek uit de jaren 60-70-80 binnenfietsen. Veilig fietsen buiten het drukke verkeer om!

-Woensdag 12:15 uur 55+ Yoga
Een rustige yoga les welke lichaam en geest soepel houdt!

-Zaterdag 11:00 uur  55+ Circuit
Een afwisselende training in een groep met mensen van uw eigen leeftijd! Wij zorgen er samen voor dat uw lichaam sterk en soepel blijft en er geen spierverlies optreedt!

Nazomer actie
Wilt u graag een groepsles 55+ uitproberen? Maak dan gebruik van de nazomer actie: 3 proeflessen voor €19,95! De proeflessen-kaart is 2 maanden geldig. U zit verder nergens aan vast! U kunt deelnemen aan een van de al bestaande 55+ groepslessen of een van de nieuwe lessen!

Door corona maatregelen zijn slechts beperkte inschrijvingen mogelijk. Wilt u meer informatie? Laat hieronder snel uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk op! Wilt u liever eerst kennismaken met ons en kijken hoe wij corona proof te werk gaan? Dan kunt u hier gelijk uw rondleiding inplannen!

14 dagen proefperiode