Of je doel nu afvallen, spierontwikkeling, conditie verbetering,  revalidatie of sport specifiek is, fitness biedt jou de uitkomst!  Onze instructeurs helpen jou daarbij: je kunt een persoonlijk schema laten opstellen. Want; iedereen is uniek en verdient een unieke aanpak. Het schema kun je elke 6 weken laten aanpassen. Dit raden wij ook aan, omdat je lichaam na een aantal weken gaat wennen aan de trainingsprikkels en dan weer een nieuwe prikkel nodig heeft om weer vooruit te gaan. Al deze begeleidingen zitten inbegrepen bij een abonnement.

Cardio training
Cardio training is een hulpmiddel bij het afvallen, ontwikkelt je uithoudingsvermogen en verbetert je conditie. Het draagt bij aan een gezonde leefstijl.  Cardio training doe je eigenlijk de hele dag door: een stevige wandeling, de trap op en af of een workout op een loopband. Het is allemaal cardio.  Bij ons kun je cardio training doen op loopbanden, crosstrainers, stair climbers,  roeiers en er is nog veel meer. Daarnaast heb je op onze cardio gelijk de mogelijkheid om te ontspannen: zet bijvoorbeeld Youtube aan op het geïntegreerde scherm!

Krachtraining
Met krachttraining bouw je spierkracht op en helpt je bij afvallen. Krachttraining is het versterken van je spieren in je lichaam.  Dit kun je doen op fitness apparatuur of door losse gewichten te gebruiken.  Al onze fitness apparaten  zijn perfect ergonomisch uitgebalanceerd, zodat je steeds een goede houding aanneemt. Onze kelder is geheel ingericht met losse gewichten en dumbbells. Met deze manier van trainen worden je spieren nog meer uitgedaagd, omdat de beweging beter moet worden gecoördineerd.

eGym
Een total body workout in slechts 30 minuten met gegarandeerd resultaat? Train dan op de geavanceerde eGym Cirkel, waarbij je binnen een half uur klaar bent met het trainen van je hele lijf,  zonder dat je hoeft na te denken over toestelinstellingen of het trainingsgewicht!

Functionele trainingsruimte
Wil je in één keer heel je lichaam trainen en wil jij liever niet op toestellen aan de slag? Dan is functioneel trainen de ideale manier voor jou. Functioneel trainen is een methode waarbij je oefeningen doet met je eigen lichaamsgewicht of met attributen zoals kettlebells, core bags, bokszakken, hoelahoeps, monkeybars en nog veel meer! Je traint met één oefening meerdere spiergroepen, je ontwikkelt een betere coördinatie en werkt aan je conditie!

Buitenfitness

Naast fitness binnen bieden wij ook buitenfitness aan. Sporten in de frisse buitenlucht!