U sport, wij passen op uw kind!

Wij heten u en uw kind van harte welkom! Wij zullen er alles aan doen om uw kind aan leuke tijd te geven. Er is gevarieerd speel en knutselmateriaal aanwezig. Ook een speelhuis en poppenhoek ontbreken niet. Voor de allerkleinste staat er een box, wipstoel en een kinderstoel.  Indien uw kind moeite heeft met afscheid nemen, kan het helpen om iets vertrouwds van huis mee te nemen, bijv. een knuffeltje. Kom gerust even langs in de ochtend uren om te zien hoe gezellig het bij ons is!

  • Wij bieden doordeweeks opvang voor maximaal 6 kinderen per uur (max. 2 baby’s tegelijkertijd) van 0 tot en met 8 jaar van 08:30 tot 11:30 uur. Op zaterdag zijn wij ook open, van  09:00 – 12:00 uur. Tijdens vakantieperiodes kunnen de openingstijden afwijken.  Omdat wij beperkt plek hebben raden wij aan om vooraf te reserveren. Dit kan bij de balie, bij de leidster of via 079 3311724. Kosten: €2,50 per uur of een 10 rittenkaart voor €22,50.
  • U kunt voor maximaal 1 uur per dag een plekje reserveren. Zo kunnen wij zo veel mogelijk kindjes blij maken en heeft iedereen net zo veel mogelijkheid om te sporten.
  • Indien daar tijd voor is wordt uw kind verschoond. Zorg zelf voor luiers en natte doekjes (graag voorzien van naam).
  • Naar wens kunt u wat te eten/drinken meegeven. Houd u er wel rekening mee dat het bij drukte niet altijd mogelijk is om de fles of een fruithap te geven aan de allerkleinsten.
  • Heeft uw kind geen goede dag of voelt ie zich niet lekker?  Wij zullen ons uiterste best doen om uw kind alsnog een fijne tijd te geven. Maar als het echt niet gaat,  dan kunnen wij u vragen om uw kind op te halen.  Bij kinderziektes vragen wij om uw kindje thuis te houden.
  • Hoewel wij ons uiterste best doen om uw kind zo goed mogelijk op te vangen, blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw kind. Met vragen kunt u altijd bij de leidsters terecht.