Ben jij 12 of 13 jaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij stomen je in 3 weken klaar voor het echte werk!

Ben jij nog geen 14 jaar (= de minimale leeftijd om zelfstandig te mogen trainen), maar wil je wel zelfstandig sporten op de fitnessvloer? Dat kan met jeugdfitness! Na het succesvol volgen van een 3 weeks programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Na school kom je dan lekker trainen, alleen of met je vrienden!

Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak minder tijd voor vaste sportdagen. Veel kinderen stoppen daardoor met hun wekelijkse teamsporten. Jeugdfitness is dan ideaal als je toch graag wilt blijven bewegen! Jeugdfitness is een zelfstandige sport, die je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Het zorgt ervoor dat je sterker wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. 

Waarom eerst een 3 weekse fitnesscursus?
Zolang je in de groei bent, is het belangrijk om de juiste instructies te krijgen voor de apparaten in de fitness. De instructeur leert je in een groepje met maximaal 4 andere kids in 3 weken alles over de fitness.  Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit. Tijdens de derde cursusdag bekijkt de instructeur of je er klaar voor bent om zelfstandig te sporten in de fitness. Als dit het geval is mag je aan de slag met jeugdfitness en krijg je een fitnesspasje waarmee je zelfstandig mag sporten in de fitness!

Ik wil meer weten!
De cursus wordt in overleg met jou en de instructeur ingepland! Instromen is mogelijk op elk moment. Kosten: €21,95 voor 3 weken.

Wil je meedoen of meer informatie? Haal je ouders erbij en vul samen met je ouders de onderstaande gegevens in! Vul bij telefoonnummer en mail de gegevens van je ouders in. Wij bellen je ouders dan z.s.m. op!

3 weekse jeugdfitness cursus