• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  Maandag07:30 - 22:00

  Dinsdag07:30 - 22:00

  Woensdag07:30 - 22:00

  Donderdag07:30 - 22:00

  Vrijdag07:30 - 21:00

  Zaterdag08:30 - 16:00

  Zondag08:30 - 16:00

 • 0793311724
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  Adresvan Stolberglaan 3
  2712RB Zoetermeer

  Laat een bericht achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

proefweken

Voorwaarden & Huisregels

U bent van harte welkom bij Fitpoint. Om er voor te zorgen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft, hanteren wij de onderstaande lidmaatschapsvoorwaarden en huisregels.

 

Lidmaatschapsvoorwaarden

Inschrijving

Bij inschrijving dient u een geldig legitimatiebewijs en bankpasje te tonen. Bij inschrijven onder de 18 jaar is toestemming van ouders/verzorgers verplicht. Bij inschrijving betaalt u de eerste twee maanden en inschrijfgeld. Daarna wordt uw contributie aan het eind van de maand voor de volgende maand van uw rekening afgeschreven. Het abonnement is persoonsgebonden. We bieden ook 10 rittenkaarten aan.

 

Tijdelijke stopzetting

Tijdelijke stopzetting is alleen mogelijk bij langdurige ziekte, blessure, zwangerschap (bij voornoemde is een doktersverklaring nodig) en stage of werkopdrachten in het buitenland voor een minimale periode van één kalendermaand.

 

Opzeggen

Als u uw abonnement wilt stopzetten, kunt u bij onze balie een opzegformulier invullen. U kunt ook een brief sturen met daarin uw NAW gegevens en de reden van opzegging. U kunt hier tevens een opzegformulier downloaden en deze vervolgens versturen via de post. U heeft een opzegtermijn van één kalendermaand.  Bij een jaarabonnement is uw abonnement na het jaar maandelijks opzegbaar. De opzegging is definitief wanneer u een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

De opzegging is definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen van ons.

 

Wijzigingen

Wijzigingen (abonnementswijzigingen, adreswijzigingen) dient u minimaal één kalendermaand van te voren schriftelijk aan ons door te geven.

 

Vakantieperiode

Fitpoint behoudt zich het recht voor om tijdens de zomervakantie de openingstijden en lestijden aan te passen.

 

Tarieven

Tarieven zijn onder voorbehoud.

 

Faciliteiten

Leden gebruiken de faciliteiten op eigen risico. Fitpoint erkent geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door het gebruik van faciliteiten. Tevens is Fitpoint niet aansprakelijk voor diefstal en/ of zoek raken van uw eigendommen bij onze faciliteiten.

 

Onjuist gedrag

Fitpoint staat onder geen enkele omstandigheid onjuist gedrag toe. Bij overtreding hiervan zal het personeel van Fitpoint de persoon in kwestie vragen het gedrag te staken en/of de faciliteiten direct te verlaten. Bij overtreding kan de directie besluiten het lidmaatschap direct te beëindigen zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.

 

Huisregels

Sportkleding & schoeisel

In de sportzalen mogen enkel sportschoenen gedragen worden en deze dienen schoon te zijn. Er mag niet op slippers getraind worden i.v.m. uw eigen veiligheid. Sportkleding is verplicht. Voor de heren is het niet toegestaan om in singlet te trainen.

 

Mobiele telefoons

U mag gebruik maken van uw mobiele telefoon indien u de andere sporters daar niet mee stoort. Tevens is het niet toegestaan fitnesstoestellen onnodig bezet te houden. Tijdens groepslessen is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan, tenzij het voor noodgevallen is.

 

Fitnessbegeleiding

Als u de eerste keer komt trainen, dient u een afspraak te maken bij een van onze instructeurs, zodat u op een veilige en professionele manier kunt sporten.

 

Tourniquets

Leden zijn verplicht om via de tourniquets de fitnessruimte binnen te komen.

 

Gebruik van handdoek en bidon

Als u tijdens het trainen wat te drinken wilt mee nemen, zijn bidons en/of afsluitbare water flesjes verplicht. Het gebruik van een handdoek is verplicht op de fitnesstoestellen en de cardio apparatuur.

 

Gebruik lockers

Berg uw persoonlijke spullen op in de lockers in de kleedkamers, wij bergen geen spullen achter de fitnessbalie op. U kunt een slotje kopen bij onze balie of er zelf één mee nemen. U dient uw slotje van de locker af te halen na gebruik, anders worden deze na sluitingstijd verwijderd. U kunt uw spullen dan ophalen bij de balie.

 

Schoonmaken apparaten

Maak apparaten na gebruik weer schoon. Leg losse onderdelen als gewichten en dumbells na gebruik ook altijd terug op hun plaats.

Gerealiseerd door Robert van den Berg
© 2014 Fitpoint B.V. Alle rechten voorbehouden