Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? En wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Met resultaatgarantie! Als je 2x per week op de eGym traint en dit combineert met de voedingsadviezen van onze voedingsconsulent, dan heb je gegarandeerd resultaat!

Wat is de eGym-Cirkel?
De eGym-Cirkel bestaat uit 8 volautomatische toestellen. De instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je  binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?
–  Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
–  Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
– Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
– Altijd & overal inzage in jouw trainingsresultaat;
– Fit & Vitaal in 30 minuten!

Je kunt trainen met het programma eGym classic of met Premium.

eGym classic
eGym Classic is een hele goede basis voor krachttraining, waarmee je snel en effectief traint. Door de krachttest train je altijd met het voor jouw optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat je trainingsresultaat verzekert.

eGym Plus
Met eGym Plus gaan we nog een stapje verder en wordt de training verder gepersonaliseerd. eGym Plus is te vergelijken met digitale Personal Training. Je kunt kiezen uit meerdere trainingsdoelen; elk doel heeft z’n eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor individueler en geperiodiseerd aan jouw persoonlijke trainingsdoel. Want verschillende trainingsdoelen vereisen verschillende trainingen: een marathonloper traint bijvoorbeeld anders dan iemand die wilt afvallen.  eGym Plus past de toestelinstellingen automatisch aan overeenkomstig je doel.

Wanneer de belasting in de training gedurende langere tijd gelijk blijft, went ons lichaam eraan. Het gevolg: het trainingseffect wordt minder. Om dit te voorkomen hebben we regelmatig nieuwe prikkels nodig in een workout. Je eGym Plus -trainingsprogramma biedt deze optimale periodisering!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!
Je kunt bij ons gratis kennismaken met de eGym-Cirkel.  Bel naar 079 3311724 of laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!