Lekker even ontspannen!

Dat kan op meerdere manieren bij Fitpoint. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Horeca
Bij Fitpoint kunt u heerlijk ontspannen in onze horeca gelegenheid. U kunt een lekker kopje koffie of thee bestellen. Of  na het sporten een eiwit shake voor een goed herstel!

-Je kunt bij ons coronaproof consumpties nuttigen met 1,5 meter afstand per 2 personen. Een lekker bakkie koffie, frisdrank en/of een kant en klare snack zoals een zakje chips! De keuken is gesloten.
-Reserveren (=registreren) is verplicht en kun je ter plaatse doen bij de barmedewerker. Het is helaas niet mogelijk om vóóraf een tafel te reserveren. Vol is vol. Heb je geen gezondheidsklachten, dan krijg je een tafel toegewezen. Staan in de horeca is niet toegestaan. Zijn er geen tafels meer beschikbaar, kun je afhalen.  
-Het is alleen mogelijk contactloos te betalen
-We verzoeken je om je gebruikte bekertjes/afval na afloop zelf weg te gooien.
-Bij binnenkort is desinfecteren van de handen verplicht
-Houd 1,5 meter afstand

De openingstijden* van onze horeca gelegenheid zijn:
-Ma tot en met vrij: 08:30 – 21:00 uur
–Zat: 07:30 – 16:00 uur
-Zon: 08:30 – 16:00 uur
*Onder voorbehoud van wijzigingen 

Sauna
Bij Fitpoint vind je per kleedruimte een infrarood sauna. Naaste pure ontspanning is de infrarood sauna ook ontzettend goed voor je lijf.  De combinatie van het warme licht en de infraroodstraling zorgt ervoor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en daardoor ontstaat een betere doorbloeding in de spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen, terwijl afvalstoffen, zoals melkzuur, worden afgevoerd. Hierdoor wordt spierpijn na het sporten aanzienlijk minder. De sauna is zeer aan te raden voor geblesseerde sporters. Pijnlijk en geblesseerde spieren herstellen sneller.

Leden van Fitpoint kunnen gratis gebruik maken van onze sauna’s.

Zonnebank
Even lekker bijkleuren na het sporten? Ook dat kan bij Fitpoint! Wij beschikken over twee professionele zonnebanken met gezichtsbruiner. Als u lid bent bij Fitpoint kunt u al onbeperkt zonnen voor €7,99 per maand! Niet-leden kunnen voor €25,50 een maand lang onbeperkt zonnen.