Een toegankelijke en effectieve bodyshape les op motiverende muziek waarbij je traint met 2 kleine XCO buisjes en werkt aan alle facetten voor een fit en sterk lichaam!  De 45 minuten workout waarmee je calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt, met toffe choreografie! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één. Gebruik tijdens de BRN® workout 2 kleine XCO-trainer buisjes voor een 33% hogere calorie verbranding. Trainen met de XCO-trainers zorgt daarnaast voor:
–Een betere conditie.
-Een optimale vetverbranding.
-Een hoger calorieverbruik.
-Ijzersterke buik-, lage rug- en heupspieren.
-Vermindering lage rugklachten.
-Een betere lichaamshouding.

Kortom: het gebruik van de XCO® tubes maakt de workout nóg effectiever.

De BRN workout is voor de beginnende sporter, maar ook voor de gevorderde atleet! Eenvoudige variaties voor beginners of juist uitdagende variaties voor gevorderden. Onze instructeurs bezitten de kennis en vaardigheid om de les onderdelen en oefeningen aan te passen aan ieder niveau.

Wil jij:
–Optimaal calorieën verbranden?
–Conditioneel maar ook spier verstevigend werken in één workout?
-Effectief je buik, billen en benen shapen?
-Je core (buik-, rug- en heup spieren) strak en sterk maken?
Then it’s time to BRN® calories!

Naast nieuwe oefeningen en opzwepende muziek heeft de BRN® workout ieder kwartaal een andere les structuur. Hierdoor geeft de training je iedere keer weer de overload en trainingsprikkel die nodig is om vooruitgang te boeken.