Bent u docent Lichamelijke Opvoeding en wilt u een keer een alternatieve gymles aanbieden? Overweeg onderstaande opties dan eens!

Function: functionele circuit groepstraining
Tijdens Function train je het totale lichaam, zonder gebruik van machinale toestellen. Bij elke oefening maak je gebruik van meerdere spiergroepen én de beweging komt in het dagelijks leven voor. Door deze bewegingen te trainen zullen alledaagse activiteiten gemakkelijker uit te voeren zijn. Je gaat aan de slag met kettle bells, power bags, loopladders, bokszakken, bosuballen en nog veel meer!  De lessen, welke zich kenmerken door een hoge fun factor, zorgen ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is! Function is te vergelijken met Bootcamp. Veel elementen uit de lessen zijn nu ook terug te zien in het televisieprogramma ‘Obese’, waar ze ook sterk de nadruk leggen op functioneel trainen. Bij een Function les is er plek voor 15 leerlingen per half uur. Indien u meer leerlingen heeft en u totaal een uur een les wilt aanbieden, kan de groep gesplitst worden en gaat de tweede groep eerst wat anders doen, bijv. een half uur cycle. Een offerte op maat is altijd mogelijk.

Beleef een adventure tijdens een cycle les!
Een cycle les is een groepsles op speciale fietsen met een weerstandsknop. Daarnaast fiets je de mooiste routes van de hele wereld d.m.v. het nieuwe My Ride systeem. Fiets door Vegas, de mooiste stranden of beklim de bekende Alpe D’Huez.

Kosten
De kosten zijn €3,50 per leerling. Indien u een instructeur van Fitpoint bij de groepslessen wenst, komt er €15 bij. Indien u interesse heeft om een cursus/ alternatieve gym les te bieden aan uw leerlingen, kunt u contact opnemen met  Maaike via 079-3311724 of info@fitpointzoetermeer.nl.