Wij bieden een breed scala van 55+ groepslessen aan. Bij alle 55+ groepslessen houden wij rekening met het tempo en eventuele blessures en beperkingen.

-55+ BBBB
De bekende training voor Buik, Billen, Benen & Borst waarbij u zowel werkt aan de conditie als spierkracht met op de achtergrond een gezellig muziekje uit de jaren 60/70/80. Er worden verschillende vormen van beweging gebruikt, zoals spierversterkende oefeningen met gewichten en eenvoudige aerobic pasjes.

-55 + Pilates
Pilates zijn rustige, geconcentreerde oefeningen waarbij u op eigen tempo en niveau kan werken, ook wel body and mind training. Pilates helpt om een evenwichtige balans te vinden tussen lichaam en geest. U werkt aan het ontwikkelen van spierkracht en flexibiliteit. Daarnaast is het ontwikkelen van een correcte basishouding heel belangrijk en worden de dieperliggende buik- en rompspieren versterkt.

De muziek is zacht en er wordt niet op het tempo van de muziek geoefend. Een handdoek meenemen is verplicht en hou er rekening mee dat de sportschoenen uitgedaan worden. Er wordt dus met sokken aan geoefend.

-55+ Circuit
Circuittrainingen zijn groepslessen onder begeleiding van een instructeur. Op de achtergrond wordt een gezellig muziekje gedraaid met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90! Tijdens de les is er een circuitje uitgezet met verschillende oefeningen, zowel op toestellen als grondoefeningen.  Alle spiergroepen komen aan bod. Er wordt extra gelet op tempo, blessures en beperkingen.

U vindt hier het hele lesrooster. Naast de bovengenoemde lessen kunt u ook aan alle andere groepslessen deelnemen!