Door meer bewegen en een aangepast voedingspatroon kan diabetes voorkomen of onder controle gekregen worden.  Het beweegprogramma, te weten ‘Metabolic Fit’, is speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2. 

Het is wetenschappelijk onderbouwd en een effectief programma. Binnen het programma ‘Metabolic Fit’ staat spiertraining op basis van krachtuithoudingsvermogen centraal, omdat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat dit een zeer effectieve methode is om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Het zorgt er ook voor dat de algehele gezondheid verbeterd, positieve effecten op bloeddruk, kracht en omvang.  Het programma is tevens zeer geschikt voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben.

Inhoud ‘Beweegprogramma Metabolic Fit voor Diabetes type 2’:
-Meting van uw kracht, BMI, spiermassa en vetpercentage
-12 weken lang 2x per week  veilig trainen op de volautomatische eGym Cirkel met programma ‘Metabolic Fit’
-Tussentijdse krachtmetingen onder begeleiding van Personal Trainer
-Eindmeting

 Wegens de intensieve begeleiding zijn er slechts 30 deelnameplaatsen beschikbaar.  Wilt u werken aan verbeterde gezondheid en lagere bloedsuikerspiegel? Wees er op tijd bij en meld u snel aan.  De start van het programma vindt plaats op de door u gewenste datum.

Vul uw gegevens hieronder in en klik op verzenden.  U wordt na uw aanmelding zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen, gebeld voor de intake. 

Indien u jonger dan 16 jaar bent kunt u zich bij de balie van Fitpoint aanmelden. Een ouder en/of verzorger dient de eerste keer mee te gaan.

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Adres en huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Hoe bent u bij dit programma terecht gekomen? Krant, Facebook, internet, anders? (verplicht)

  Eventuele blessures/beperkingen