Small group buitentraining

Nieuw vanaf 7 december!

Wil je:
-Sporten, maar durf je binnensporten nog niet aan?
-Begeleiding bij het sporten?
-Afvallen, werken aan conditie, kracht, souplesse en balans?
-Een stok achter de deur?
-Sociale contacten opdoen?
-Minder eenzaam voelen?

Dan is dit programma wat voor jou: wekelijks op 1 vast moment trainen in een kleine groep voor €34,95 per maand.

Kracht & cardiotraining in de frisse buitenlucht, maar toch overdekt!

In de buitenlucht conditie opkrikken, spieren versterken en motoriek verbeteren. Nu nog belangrijker dan ooit om aan je gezondheid en weerstand te werken!

Persoonlijke begeleiding op eenvoudige fitnesstoestellen

De instructeur zorgt ervoor dat jij alles, op eigen niveau, uit een uur sporten haalt! Niemand is te oud om te beginnen of de draad weer op te pakken!

Training in kleine groepjes

Beweeg in een groep van max 4 personen. Gezellig onder de mensen, ervaringen delen en elkaar motiveren! Tijdens de lockdown hebben we allemaal de waarde van sociale contacten weer ervaren. Veel mensen voelen zich geïsoleerd, somber of gespannen. Sport is een ontzettend goed hulpmiddel om eenzaamheid te verminderen. En tijdens bewegen maak je een gelukshormoon aan welke een gunstig effect bij neerslachtige gevoelens.

Veilig & corona proof

Je beweegt op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar. Hierdoor kan er op een veilige manier in groepsverband worden bewogen. Daarnaast is bewegen het beste medicijn tegen het coronavirus. Sporten draagt bij aan een goede gezondheid, versterkt het immuunsysteem en is een uitlaatklep in deze moeilijke tijd.

Wil je meer informatie of deelnemen aan een gratis en vrijblijvende proefles? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Fitpoint- strand plan