Sportevenement
Op zondag 2 juni 2024 organiseren wij een sportevenement voor het goede doel. Dit jaar gaan wij een freestyle evenement organiseren voor CliniClowns.  CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie.  De CliniClowns zorgen voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown zorgt ervoor dat kinderen minder stress en angst ervaren en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien.

Programma
Er zullen diverse area’s zijn met elk een eigen thema.

Tijd  Grote gymzaal: dé Freestyle area met workouts die door de instructeurs zelf gemaakt zijn met al hun eigen kennis, creativiteit en ervaring
09:00 – 09:50 Old school aerobic
Wakker worden met Dana en Ellen! Een lekkere basic workout die iedereen kan volgen
10:00 – 10:55 Step niveau 1  – 1,5
Heb jij nog nooit gestept, maar heb jij wel gevoel voor ritme of heb je wel eens een BBBB of BRN meegedaan? Dan kan ook jij deze les meedoen!  Er zijn ook uitdagingen voor deelnemers die al langer steppen
11:05 – 11:55 Latin workout
Een heerlijke workout die iedereen kan volgen op lekkere muziek uit de tropen
12:00 – 12:55 Aerodance niveau 2
Hou jij van dansen en van cardio?  Dan is dit jouw workout!
13:00 – 13:50 Neon cardio workout door Winda, Fernando en Bessan
Een echte cardio killer met thai-bo bewegingen en surprise elementen! Houd jij niet van choreografieën en doe jij normaal gesproken liever Function, Cycle, Xcore of Pump? Dan is dit je workout!
14:00 – 14:55 Step niveau 3
Een step workout voor de beauty en de brains! Maar ook als jij regelmatig stept bij niveau 2 kun jij de uitdaging aan gaan, want er worden ook makkelijkere opties aangeboden
Tijd  Function vloer (bij goed weer in de buitenlucht)
09:00 – 09:45 CliniWorkout voor Ouder & Kind
Samen sporten met je kind (van 6 – 11 jaar)!
Tijd  Zaal 1: Golden Oldies aera
12:00 – 12:55 Disco Jane Fonda workout 55+
Een workout speciaal voor onze 55+  waar gezelligheid en een good feeling voorop staan! Pak de beenwarmers maar uit de kast!
Tijd  Zaal 2:  Spinning area
10:30 – 12:30 Spinning marathon
2 uur je verstand op nul en je lekker in het zweet werken!

Daarnaast is er een sportmarkt met diverse stands!
-Hapjes & drankjes -Merchandise  – Mogelijkheid tot een lichaamssamenstellingstest  – Maak een quick rug scan door Chiropractie Zoetermeer   -Voer een diastase check uit door Strongerbyvalerie. Ben jij mama, dan is het altijd raadzaam om een diastase check uit te voeren, ook al ben je al jaren geleden bevallen  – Circus corner – En meer!

Entreeprijs
Leden: €9,95.  Je kunt je vanaf 10 april inschrijven bij de balie van Fitpoint. Kinderen zijn gratis. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan CliniClowns.

Niet-leden betalen €15 en kunnen zich vanaf eind april hier via de website inschrijven. Het ticket wat je koopt geeft je ook gelijk toegang tot nog 1 gratis proefles in de periode 3 juni – 9 juni!