XCORE is een groepsles waarbij je gebruikt maakt van de XCO-trainer, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-trainer geeft bij het begin en het einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spieren en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core spieren (rug-, buik- en heupspieren) te trainen!

Tijdens de workout doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO-trainer. Je traint optimaal je core, conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist fun en resultaat!

Iedere minuut in de les wordt maximaal benut! De XCORE workout is kort, effectief, simpel en intensief. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegt de les voorbij!

De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De XCORE workout is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers.