Ben je altijd in de weer,  weinig momentjes voor jezelf? Dan is yoga wellicht iets voor jou! Een combinatie van ontspannen en fysieke inspanning!  Je denkt misschien dat je niet lenig genoeg bent voor yoga of dat de les juist te rustig is. Maar yoga is juist geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt. Het zorgt voor innerlijke rust en het biedt ook nog  eens veel lichamelijke voordelen! Yoga zorgt voor flexibelere spieren, een betere houding, een betere concentratie, een betere doorbloeding en je ademhaling verbetert.

Bij yoga zijn de oefeningen opgebouwd uit telkens terugkerende uitdagende houdingen en bewegingen, die ondersteund worden door een adem techniek.  Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow.  Je voelt je na een yoga les beter in je lichaam en weer vol energie. Je sluit af met een meditatie, zodat je geestelijk en lichamelijk weer helemaal tot rust komt.

Tijdens een yoga les train je op blote voeten. Het is raadzaam om makkelijk zittende sportkleding aan te trekken. Je kunt eventueel een eigen yogamatje meenemen of gebruik maken van een van onze fitnessmatjes.