Zwanger of bevallen?

Ben je zwanger, recent bevallen en-/of heb je last van zwangerschap gerelateerde (rest)klachten en wil je op een veilige en effectieve manier blijven sporten?

Bij Fitpoint bieden we ook voor jou in deze fases van je leven verschillende groepslessen en cursussen aan. Ik hoor je denken; maar als ik zwanger ben of net bevallen wat mag ik dan wel en niet allemaal nog doen? Wij gaan het je leren!

Door tijdens en na je zwangerschap onder deskundige begeleiding te blijven sporten zal je de vele voordelen ervaren die je helpen bij het fit blijven en goed herstellen na je bevalling. Ook als je een langere tijd geleden bevallen bent en nog (rest)klachten ervaart zoals bijvoorbeeld; urineverlies en-/of pijn. Zo kan jij tijdens je zwangerschap en na je bevalling blijven sporten in je eigen vertrouwde sportschool.

Bij Fitpoint bieden we verschillende trainingsmogelijkheden voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap en zijn we gespecialiseerd in het trainen van zwangerschap gerelateerde (rest)klachten. Onze gecertificeerde pre- en postnatale PowerMama coach Valerie expert op het gebied van postpartum trainingen is er voor jou om je hierin te begeleiden.

Je kunt meedoen met de Restore your Core herstelcursus 6-8 weken na je bevalling en de doorlopende lessen. Deze zijn onderverdeelt in Fit Mom lessen voor zwangere en net bevallen vrouwen en Strong Mom lessen voor minimaal 12 weken na je bevalling waarbij de focus ligt op meer uitdaging d.m.v. het opbouwen van kracht door het vergroten van spiermassa en betere conditie door high intensity oefeningen. Beide groepslessen zijn een combinatie van theorie over veilig en effectief trainen en functionele kracht en conditietrainingen. Op een educatieve en sportieve manier leer je je eigen veranderende lichaam beter kennen.

Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van Personal training (ook indien je na lange tijd nog klachten ervaart als urineverlies, 1e of 2e graads verzakking, diastase, overgangsklachten).

Valerie is er voor jou vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan de overgang!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Valerie door een e-mail te sturen naar: info@strongerbyvalerie.nl